Alma Square Zaventem
Alma Square is een kantoorgebouw dat onlangs volledig gerenoveerd werd, inclusief de ondergrondse parking. Wij hebben de bestaande belijning verwijderd en door nieuwe vervangen. Daarnaast brachten we symbolen aan op de muren om de circulatie in het gebouw verder te optimaliseren.

Muurschilderingen

De symbolen waren een specifiek ontwerp van het architectenteam. Aan de hand van op maat gemaakte sjablonen hebben we die nauwgezet gekopieerd op de muren. De mallen werden tegen de muur bevestigd en vervolgens overspoten.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases

Parking // Wegenverf

Parking // Wegenverf