Wij staan op jouw strepen
Linetec is gespecialiseerd in markeringen, belijningen en coatings in de meest diverse situaties en sectoren. Overal in het land kom je ons tegen. Op wegen en parkings, in productiehallen en appartementsgebouwen, op sportvelden en speelpleinen. De context is telkens anders, het streefdoel altijd hetzelfde: mensen en voertuigen op een gestructureerde en veilige manier de weg wijzen.
Twee generaties vakmanschap

Linetec werd in 2006 opgericht door Guy Denecker en wordt vandaag mee uitgebouwd door zoon Cédric. Het is mede die familiale werking die ons heeft gebracht waar we nu staan. Liefde voor het vak en diepgaande productkennis zitten in het DNA van ons bedrijf, omdat ze van generatie op generatie worden doorgegeven.

Mensen staan centraal

De veiligheid van mensen is onze prioriteit. We zijn ervan overtuigd dat kleine ingrepen een grote meerwaarde hebben. Dat is ook waar we met Linetec het verschil maken: door bestaande plannen te optimaliseren, verhogen we het gebruiksgemak van een terrein en verzekeren we de veiligheid van iedereen die het betreedt.

Drang naar innovatie

Onze ervaring is onze kracht. Toch kijken we liever naar de toekomst dan naar het verleden. Elke dag streven we ernaar om morgen beter te zijn dan vandaag. We grijpen naar de laatste technieken, kiezen voor hoogwaardige materialen en gaan resoluut voor een nieuwe manier van werken.

Betrokkenheid en betrouwbaarheid

Wij zijn een familiebedrijf en dat komt tot uiting in onze aanpak: wij zijn met z’n allen betrokken in elk project. Dat maakt dat we dicht bij onze klanten staan en kiezen voor duurzame relaties. We werken vanuit dialoog, om projecten samen naar een hoger plan te tillen.

Afgelijnd advies helpt jou de juiste keuzes maken

Wil jij met ons de toekomst uitlijnen?

Full-time
Belijningsspecialist

We zijn op zoek naar technisch talent dat de nodige zelfstandigheid aan de dag kan leggen. Dat je nog nooit met een markeringsmachine gewerkt hebt is op zich geen probleem, maar je moet wel handen aan je lijf hebben en gemotiveerd zijn om bij te leren. Samen met je ploegbaas ben je immers verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en nazorg van onze projecten. Je zet alles uit volgens plan en brengt de markeringen of belijningen aan volgens de regels van de kunst. Een rijbewijs B is een must. C en/of D is zelfs nog beter, want op termijn ga je zelf met de bestelwagen de baan op.

Solliciteer hier >>

Onze mindset

Betrouwbaarheid

Wij willen in de eerste plaats een betrouwbare partner zijn. Dat we met verschillende bedrijven langdurig samenwerken is daar het beste bewijs van.

Kwaliteit

Wij hebben voor elke context of vraag het juiste product in huis. We streven altijd naar de meest kwalitatieve oplossing waar je zo lang mogelijk goed mee bent.

Flexibiliteit

De efficiënte werking van jouw bedrijf is wat telt. We zijn flexibel qua oplevertermijnen, om je zoveel mogelijk op je wenken te kunnen bedienen.

Metier

We hechten veel belang aan een gedetailleerde uitvoering. Elk aspect moet goed zitten. We dragen zorg voor je project, tot de laatste lijn getrokken is.