Veelgestelde vragen

Welke voorbereidingen kan ik zelf treffen?

>>

Voor ons is het noodzakelijk dat je locatie netjes, stofvrij en droog is. Op dat vlak kan je dus zeker de nodige voorbereidingen treffen, waarna wij mogelijks nog finetunen. Vraag gerust meer uitleg als we ter plaatse komen voor de opmeting.

Is het kogelstralen van de ondergrond noodzakelijk?

>>

Het is geen noodzaak, maar een ondergrond die gekogelstraald is, bevordert wel de levensduur van je markeringen. Door te kogelstralen schieten we kleine bolletjes die een bepaald reliëf creëren, waardoor er een betere hechting ontstaat van de verf.

Werken jullie in het weekend?

>>

Voor heel wat bedrijven is het onmogelijk de productie stil te leggen, zeker tijdens de week. Daarom passen wij ons zoveel mogelijk aan qua timing, zodat ons werk geen impact heeft op jouw werking.

Kunnen jullie een logo of andere gepersonaliseerde markeringen verwerken?

>>

Wij werken samen met een gespecialiseerde partner die voor jou een sjabloon maakt. Wij regelen alles, maar je koopt het wel zelf aan, zodat je het ook later nog kan gebruiken bij onderhoudswerken.

Geen antwoord gevonden op je vragen? We lossen het graag op.
Betrouwbaarheid

Wij willen in de eerste plaats een betrouwbare partner zijn. Dat we met verschillende bedrijven langdurig samenwerken is daar het beste bewijs van.

Kwaliteit

Wij hebben voor elke context of vraag het juiste product in huis. We streven altijd naar de meest kwalitatieve oplossing waar je zo lang mogelijk goed mee bent.

Flexibiliteit

De efficiënte werking van jouw bedrijf is wat telt. We zijn flexibel qua oplevertermijnen, om je zoveel mogelijk op je wenken te kunnen bedienen.

Metier

We hechten veel belang aan een gedetailleerde uitvoering. Elk aspect moet goed zitten. We dragen zorg voor je project, tot de laatste lijn getrokken is.