Advies

Welk product en welke techniek zijn het meest geschikt? Wat met de mate van belasting? Hoe is de ondergrond eraan toe? Wij komen tot bij jou en bekijken hoe we het efficiëntst aan de slag gaan.

Markering

Wij combineren geijkte methodes en nieuwe technieken, om de beste resultaten te garanderen op het vlak van zichtbaarheid en duurzaamheid.

Onderhoud

Vereist je belijning een nieuw laagje? We bieden regelmatig onderhoud aan, zodat je vloeren en muren permanent hun mooie uitstraling behouden.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Maak afspraak >>
Transparante offerte

Wederzijds vertrouwen is voor ons essentieel. Dat begint bij een duidelijke offerte. Elke stap en keuze staan uitgelegd, zodat je een totaalbeeld krijgt van de samenwerking. De startdatum? We leggen de agenda’s naast elkaar.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Opvolging verzekerd

Ons werk stopt niet na de eerste laag. Wij bieden regelmatig onderhoud aan, zodat je belijning en markeringen permanent hun mooie uitstraling behouden. Het interessante: je bespaart tijd én geld, aangezien we niet telkens vanaf nul moeten beginnen.

Vraag een offerte aan >>

Wij zijn er om jou te helpen

Nog niet over de streep getrokken?
Is er een project dat je met ons wil bespreken? Of wens je toch meer info over onze werking? Neem contact op en we maken zo snel mogelijk tijd voor jou.

Uw contactpersoon

Cédric Denecker
Zaakvoerder // +32 (0)478 02 36 75 // cedric@linetec.be