P&R Antwerpen Luchtbal
In de rand rond Antwerpen vind je verschillende grote openbare parkings. Aan de Noorderlaan bevindt zich de P&R Luchtbal, die bestaat uit zeven verdiepingen. Om bezoekers gemakkelijk in en uit het gebouw te begeleiden, brachten wij duidelijke figuraties aan op de muren.

Overschilderde stickermallen

De figuraties zijn aangebracht door middel van stickermallen, die we nadien overschilderden met hoogwaardige gevelverf. Na de derde laag werden de mallen weer verwijderd, zodat duidelijk geschilderde symbolen overblijven.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases