Primato
Primato is een jonge tomatenkwekerij die de afgelopen jaren stevig geïnvesteerd heeft in de modernisering van haar infrastructuur. Deel van die aanpak zat hem in het structureren van het bedrijfsterrein aan de hand van diverse belijningen.

Structuur via kleurencodes

Het belijningsconcept is het resultaat van een open dialoog met de verantwoordelijke van Primato. Het idee was om te werken met drie verschillende kleurencodes die telkens specifieke zones aanduiden in de productiehallen. Witte lijnen geven de vakken aan waarin paletten gestapeld worden. Gele lijnen creëren veilige wandelzones voor werknemers. Blauwe lijnen bakenen de werkplaatsen en opslagruimtes af. De hele site krijgt zo een overzichtelijk en geborgen karakter.

Kogelstralen ondergrond

Bij Primato is er veel passage van zwaar verkeer, van heftrucks tot vrachtwagens. Vandaar de keuze voor tweecomponenten epoxyverf, die enorm sterk en slijtvast is. Bovendien hebben we de ondergrond extra voorbereid. De vloeren zijn integraal gekogelstraald om een nog betere hechting te krijgen van de verf. Vervolgens zijn alle zones afgeplakt met tape en is er een primer aangebracht.

Weekendwerk

Deze opdracht gebeurde middenin het oogstseizoen, voor Primato doorgaans de drukste periode. Om die reden hebben we in verschillende fases gewerkt. Op vrijdag spoten we de epoxyverf, zodat die in het weekend kon drogen. Op zaterdag verwijderden we de tape, zodat alles voor de werkweek klaar was.

Tweecomponenten epoxyverf
Tweecomponenten epoxyverf is de ideale toepassing in loodsen, magazijnen en productiehallen. Ze is enorm sterk en daarom perfect bestand tegen hoge belasting en zwaar verkeer.

Dit product werd ook gebruikt voor

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases