Basisschool Maurits Sabbe Mechelen
De directie van basisschool Maurits Sabbe contacteerde ons met de vraag of we hun speelplaats wilden opfleuren. Dat deden we, met Playmark, de meest speelse van al onze toepassingen.

Playmark voor jarenlang spelplezier

Een speelplaats moet speelsheid uitstralen. Met Preformed Thermoplast, beter bekend als Playmark, brachten we allerlei figuraties aan. Die belijningen en tekeningen zijn versmolten met de ondergrond, wat een pak duurzamer is dan werken met traditionele verf: de school en kinderen zijn verzekerd van jaren spelplezier.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases

Thermoplast