Gemeente Zoutleeuw
Geen kruispunt zonder zebrapad. In dit project kregen wij de vraag verschillende oversteekplaatsen te voorzien van de juiste wegmarkeringen.

Voorgevormde zebrapaden

Thermoplastische wegmarkeringen zijn heel duurzaam en daarom een logische keuze op openbare wegen. In dit geval bestond die uit voorgevormde witte stroken. Wij hebben de exacte plaats van de zebrapaden uitgetekend en daarna de thermoplast vastgebrand op de ondergrond.

Voorgevormde thermoplast
Voorgevormde thermoplast kan in verschillende vormen en varianten gebruikt worden. In dit geval is het toegepast om zebrapaden te markeren, maar het is ook uiterst geschikt voor belijningen, verbodstekens, symbolen en veel meer.

Dit product werd ook gebruikt voor

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases