Fietspad Van Wellen Group
Van Wellen Group is een Belgische ontwikkelaar, bekend om zijn baanbrekende vastgoedprojecten in de logistieke en residentiële sector. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen, waaronder eentje in het Nederlandse Oosterhout. Om de veiligheid op de site te verhogen, markeerden we duidelijke fietsstroken die zwakke weggebruikers en vrachtverkeer duidelijk scheiden van elkaar.

Koudplast met antislip

Dankzij afgelijnde markeringen met koudplast kunnen fietsers zich voortaan een veilige weg banen langs het vrachtverkeer. Bovendien is er gebruikgemaakt van antislip, wat de kans op wegglijden minimaliseert bij nat en koud weer.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases

Koudplast