West Fraser Genk
West Fraser Genk is producent van verschillende houtproducten, met een sterke focus op OSB-platen. Om de veiligheid op de site te verzekeren, zette Linetec diverse wandelpaden uit, zowel binnen als buiten.

Combo van koudplast en thermoplast

Een van de belangrijkste pijlers van een productiebedrijf is veiligheid. West Fraser Genk telt een goede 140 medewerkers. Elke dag moeten die zich ongehinderd kunnen bewegen op de site en in de gebouwen. Linetec kreeg de taak binnen en buiten diverse wandelpaden aan te brengen. Voor een duidelijk, duurzaam resultaat combineerden we koudplast met thermoplast. Alle groene paden bestaan uit koudplast. Ze zijn manueel aangebracht met een vloertrekker en nadien gerold om een grove textuur te verkrijgen. De gele wandelpaden hebben we afgebakend met thermoplast. Daarnaast zijn ook verschillende symbolen aangebracht in het materiaal.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases