Houtatelier schrijnwerker
In dit houtatelier lagen vroeger rubberen tegels. Die kwamen stuk voor stuk los, omdat de chape bij de plaatsing onvoldoende uitgedroogd was. Om de vloer te vervangen was de eigenaar op zoek naar een sterk alternatief dat tegen een stootje kan. Enter: een gietvloer in epoxy.

Epoxygietvloer

We adviseerden een epoxygietvloer met een hoge puntbelasting. Na het opschuren van de bestaande chape, brachten we eerst een schraaplaag in epoxy aan. Daarop plaatsten we de eigenlijke gietvloer, afgewerkt met twee lagen epoxyverf. Die laatste stap verzekert een nog sterker en robuuster oppervlak.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases