Keldervloer residentiële woning
In deze woning was er nog geen vloer voorzien in de kelder. De ondergrond bestond uit ruw gegoten beton, wat veel stof en vuil mag weg meebracht. Geen aangename ruimte dus, zeker niet als je ze betrad op blote voeten of kousen. Onze oplossing: een dampopen epoxygietvloer, die aangenaam aanvoelt én rekening houdt met potentiële vochtproblemen.

Vooruitziend vloeren

De meeste gietvloeren zijn dampdicht. Dat betekent dat ze geen vocht doorlaten. In een kelder is dat evenwel geen doordachte oplossing. De kans op een lek is er altijd. Bij een dampdichte vloer zou het grondwater in dat geval niet meer weg geraken. Een dampopen gietvloer daarentegen zorgt ervoor dat vocht alsnog kan ontsnappen. De ondergrond krijgt zo voldoende tijd om te drogen.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases