Kantoorruimtes magazijn Scania
Het Zweedse Scania biedt transportoplossingen aan in meer dan honderd landen. Ook in België, waar het onder andere een verdeelcentrum heeft in Oudsbergen. Om de communicatie en samenwerking tussen de medewerkers te bevorderen, werden de kantoorruimtes in het magazijn opnieuw ingericht. Met een nieuwe epoxygietvloer lag Linetec letterlijk mee aan de basis van die make-over.

Vooruitziend vloeren

Vroeger lag er in het magazijn een gepolierde betonvloer. Die was volledig versleten, waardoor ze bijna niet meer te reinigen was. Als trouwe klant stapte Scania daarom naar ons. De nieuwe epoxygietvloer is amper twee mm hoog, waardoor de vloerhoogte quasi behouden blijft. Daarnaast bood ze tijdens de inrichting de mogelijkheid om de vloer snel, handig en goed schoon te maken. In een later stadium zijn ook alle wanden voorzien van een nieuw likje verf.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases