Hotel La Reserve
Het bekende hotel La Reserve in Knokke-Heist werden recent grondig gerenoveerd. In één adem kregen ook de bijhorende appartementen een complete make-over. Ons werd gevraag de garageboxen in de kelder van een duidelijk gangpad te voorzien, in functie van de veiligheid van de bewoners.

Veilig wegwijs

Het gangpad baant zich een weg doorheen de verschillende ruimtes en zorgt voor een veilige circulatie. Op voorhand is alles uitgezet en afgetapet. Folies op de muren en garageboxen zorgen voor extra bescherming. De vraag van de architect en aannemer was een tweecomponenten epoxycoating, een duurzame oplossing. Tegelijk is epoxy een heel liquide verf. Door te werken met de tape verzekeren we een erg strakke uitlijning. Belangrijk was bovendien dat de ondergrond niet gestraald werd. Als alternatief hebben we daarom gewerkt met een doorzichtige primer, die we machinaal aanbrachten.

Tweecomponenten epoxyverf
Tweecomponenten epoxyverf is een sterke, slijtvaste oplossing voor parkings binnen. Ze is perfect bestand tegen de hoge belasting van auto’s.

Dit product werd ook gebruikt voor

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases

Magazijn // Epoxy

Kogelstralen // Industrie // Epoxy