Liantis en UNIZO Hasselt
Als totaalaannemer bouwt Democo dagelijks aan de wereld van morgen, zowel voor particulieren als bedrijven. Een recent project is het gloednieuwe gebouw van Liantis en UNIZO, ondergebracht in het Hasseltse Heros Business Park. In opdracht van het bouwbedrijf namen wij de ondergrondse parkeergarage onder handen, met oog voor de architecturale kwaliteiten van pand en site.

In lijn met beton

De parkeerplaatsen zijn afgetekend met een epoxycoating van twee lagen. We kozen bewust voor een sober grijs dat mooi aansluit bij het strakke beton. Daarnaast zijn alle betonnen kolommen voorzien van een sierpleister, afgewerkt met een vuilafstotende verf. Zo behoudt de garage ook op lange termijn haar uitstraling.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases

Magazijn // Epoxy

Kogelstralen // Industrie // Epoxy