Nationale Bank
De betonvloer van de technische ruimte in de Nationale Bank was sterk aangetast door waterschade. Na een grondige herstelbeurt en het nodige schuurwerk, brachten we een duurzame en slijtvaste epoxycoating aan die de vloer een totaal nieuwe uitstraling geeft.

Sterke, onderhoudsvriendelijke basis

Een technische ruimte vraagt om een sterke vloer die zo min mogelijk onderhoud vereist. Onze epoxycoating is een garantie op beide. Ze kan hoge belastingen aan, is makkelijk te reinigen en is goed bestand tegen chemicaliën, oliën en vetten.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases

Magazijn // Epoxy

Kogelstralen // Industrie // Epoxy