SMAK Gent
In het Gentse museum SMAK konden de ateliers een opfrisbeurt gebruiken. Vooral de bestaande betonvloer was tot de naad versleten. Na een grondig schoonmaakproces schonk Linetec de vloer een tweede leven met een duurzame epoxycoating.

Sterk karakter, zachte uitstraling

Epoxy is sterk en kan tegen een stevige stoot. Meteen de voornaamste reden waarom we in dit project voor het product kozen. Reden twee is de grote esthetische waarde: we brachten het product aan in een zachte witte kleur die een strak effect geeft. De ateliers krijgen zo niet enkel een kwaliteitsboost, maar ook een modernere uitstraling.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases

Magazijn // Epoxy

Kogelstralen // Industrie // Epoxy