Stadskantoor Gent
Sinds februari 2023 kunnen Gentenaars met al hun vragen en administratie terecht in het gloednieuwe Stadskantoor Gent. Alle stadsdiensten en -loketten zitten daar voortaan onder één dak. Ondergronds is er ook een grote fietsparking aangelegd, waarvoor wij nog eens op de trappers mochten staan.

Feloranje maatwerk

Stad Gent moedigt fietsen volop aan. Het spreekt voor zich dat ook het Stadskantoor de aandacht vestigt op tweewielers, en meer bepaald op de toegenomen diversiteit ervan. Vandaag bestaan er fietsen voor allerhande gebruik. Vooral elektrische en bakfietsen komen steeds meer voor en vereisen eigen parkeerplaatsen. Aan ons werd gevraagd die plekken duidelijk te markeren. In samenspraak met de Stad kozen we voor een feloranje epoxycoating, die we op maat samenstelden.

Gericht advies ter plaatse

Elke situatie is anders en vraagt een specifieke benadering. De ondergrond, het beoogde gebruik en de voorziene belasting: allemaal spelen ze een rol in de keuze van verfsoort en techniek. We komen eerst ter plaatse om polshoogte te nemen, zodat we in optimale omstandigheden kunnen beginnen.

Vraag een offerte aan >>
Plaatsing volgens jouw timing

Gebonden aan een strakke deadline? Of een productie die moet blijven draaien? Alles staat of valt met een strakke planning. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten en zijn flexibel genoeg om kort op de bal te spelen, zelfs bij lastminute vragen.

Vraag een offerte aan >>

Andere cases

Magazijn // Epoxy

Kogelstralen // Industrie // Epoxy